Loading...

HET PLATFORM VOOR MEDISCHE BEHANDELPROTOCOLLEN

Artsen over de hele wereld zien patiënten met dezelfde (soms zeldzame) diagnose.
De enige manier voor het verkrijgen van meer kennis en om de beste behandeling te vinden is door samenwerking.
Het Navipract platform voor implementatie, samenwerking en het gebruik van medische behandelprotocollen faciliteert dit.

Medische behandelprotocollen zijn complexe workflows met een grote hoeveelheid acties die moeten worden uitgevoerd onder zeer specifieke voorwaarden. Navipract is het cloud platform dat het gebruik van deze protocollen ondersteunt door ze op een structurele manier op te slaan. Op deze manier kunnen de protocollen op efficiënte wijze worden gevalideerd en aangepast aan lokaal gebruik. Het protocol kan vervolgens worden gebruikt in andere systemen en patiënten kunnen worden behandeld vanuit een interactieve tijdlijn.

Loading...
Loading...

De missie van Navipract is de realisatie van een toonaangevend platform voor de implementatie, samenwerking en gebruik van medische behandelprotocollen. Navipract komt voor uit de samenwerking van 3 partijen:

Practocol

Practocol is in 2009 opgericht door een kinderoncoloog. Het bedrijf heeft expertise op het gebied van medische behandelprotocollen en levert het software pakket Practocol Planner.

Blis Digital

Blis Digital is een ICT bedrijf dat zich richt
op software ontwikkeling en digitale
innovatie van bedrijven in de
gezondheidszorg en financiële
sector.

Clinical Protocol Foundation

De stichting Clinical Protocol Foundation heeft als doel het stimuleren van uniformiteit, efficiëntie, kwaliteit en veiligheid van klinische protocollen en werd opgericht in 2015.

Clinical Protocol Foundation

We nodigen u uit om mee te doen in het bereiken van onze missie!

E-mailadres: info@navipract.com
Telefoon: 010-3108860

Navipract B.V.
Postbus 81095
3009 GB Rotterdam
KVK nr: 84693657

Bedankt voor uw bericht.
ERROR. Probeer opnieuw.